MANIKYR

Manikyr er skjønnhetspleie av hender og naturlige negler. Ordet manikyr kommer fra latin, hvor manus betyr hånd og cura betyr pleie. Manikyr blir direkte oversatt håndpleie.

Jeg kan tilby 4 ulike manikyr behandlinger:

Mini manikyr (ca. 30 min) kr. 350,- 
Mini manikyr inkluderer filing, polering og lett stell av negler & neglebånd. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem.

Klassisk manikyr (ca. 60 min) kr. 490,-
Klassisk manikyr inkluderer et mykgjørende håndbad, samt filing og stell av negler & neglebånd. Behandlingen inkluderer – om ønskelig – valgfri neglelakk. Behandlingen avsluttes med negleolje, en god håndkrem & deilig håndmassasje.

Spa manikyr (ca. 1t 30 min) kr. 650,- 
Spa manikyr inkluderer et mykgjørende håndbad, peeling av hender, fuktighetsgivende maske til hendene, filing av negler og stell av negler & neglebånd, hvor neglebånd behandles med en næringsgivende negleolje. Behandlingen inkluderer – om ønskelig –valgfri neglelakk. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem & deilig håndmassasje.

Girl manikyr (ca. 60 min) kr. 250,- 
Små frøkner vil også ha fine negler. Her filer og lakkerer jeg neglene, og man kan velge mellom mange farger innen neglelakk. Jeg tilbyr også pynt og dekor på to negler som er inkludert i pris. Dette er et tilbud for jenter opptil 16 år.

♡♡♡

FORSTERKNING

Å forsterke neglene er en god løsning for deg som ønsker å styrke dine egne negler. Dette er et godt valg for deg som har skjøre negler som lett fliser seg opp og brekker. Det er også et godt alternativ for deg som ønsker å spare til lange negler, eller som ønsker å styrke de lange neglene du allerede har. Ved forsterkning støper jeg negler med gelé på dine naturnegler. Denne metoden vil ikke skade din naturlige negl og vil gi deg sterke og vakre negler.

Jeg kan tilby følgende behandlinger innen forsterkning:

Forsterkning med permanent farge (ca. 2t ) kr. 595,-
Her kan du velge mellom en rekke ulike farger.

Forsterkning med fransk (ca. 2t 20 min) kr 635,-

♡♡♡

FORLENGELSE

Å forlenge neglene er et godt alternativ for deg som har korte negler og som ønsker å forlenge dem ved første salongbesøk. Her støper jeg neglene på form med gelé, og vips; så har du fått lengde på neglene dine etter endt salongbesøk. Jeg kan tilby følgende behandlinger innen forlengelse:

Forlengelse med permanent farge (ca. 2t 45 min) kr. 850,-
Her kan du velge mellom en rekke ulike farger.

Forlengelse med fransk (ca. 3t) kr. 890,-
Her kan du velge mellom en rekke ulike farger.

♡♡♡

Ved både forsterkning og forlengelse anbefaler jeg deg som kunde å komme tilbake hver 2-4 uke for å legge nytt sett gelénegler. Hvor ofte du bør komme tilbake kommer an på hvor raskt neglene dine vokser. Dette kan variere mye fra person til person.

♡♡♡

DEKOR

Du betaler ingenting ekstra for pynt/dekor til neglene dine opp til to negler ♡ Ønsker du dekor utover dette betaler du kr. 25,- per negl.

♡♡♡

NEGLEBITERE

Dersom du er neglebiter anbefaler jeg deg å komme innom for en time der vi kan se på neglene dine og at du kjøper med deg en neglebåndsolje som du kan bruke en ukes tid. Etter dette setter vi opp en time hvor du kan kan velge mellom følgende alternativer:

Negler for neglebitere, naturlig lengde (ca. 3t) kr. 850,- 
Her støper jeg neglene på form med gelé og silke.

Negler for neglebitere, med forlengelse (ca. 3,5t) kr. 950,- 
Her støper jeg neglene på form med gelé og silke.

♡♡♡

VED UHELL

På alle behandlinger med gelé har jeg 1 ukes reklamasjonsrett. Det vil si at skulle noe skje med neglene dine innen den første uken kan du kontakte meg, så finner vi en tid hvor du kan komme innom og fikse dette helt gratis. Har du vært uheldig og mistet/knekt en eller flere negler utover den første uken kan du bestille time for å fikse dette:

Fikse 1 negl uten forlengelse (ca. 15 min) kr. 45,-

Fikse 1 negl med forlengelse (ca. 20 min) kr. 55,-

♡♡♡

FJERNING AV GELÉNEGLER

Dersom du har lagt på gelénegler hos meg og ønsker å fjerne dette hos meg før jeg legger på nytt sett betaler du kr. 100,- for fjerning av gammelt produkt.

Dersom du har lagt på gelénegler hos meg og ønsker å fjerne dette uten å legge på nytt, tilbyr jeg følgende behandling:

«Soak off» / fjerning av gelénegler (ca. 60 min) kr 290,-
Her fjerner jeg rester av produkter fra neglene dine. Behandlingen inkluderer også en minimanikyr, hvor jeg filer, polerer og steller negler & neglebånd. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem.